Wie zijn wij?

Het projectteam bestaat uit een wisselende groep experts uit Noord-Holland. De stuurgroepleden zijn:

Petra Clowting
Naast haar werk als coördinator PR, Projecten en afdeling CREA bij Triade is Petra sinds dit jaar coördinator van Zicht op Talent.  

“Het vinden van een persoonlijk talent is vaak een heel proces. Een ware zoektocht. Prachtig vind ik het om te zien als jonge mensen hun passie hebben gevonden en de drive hebben om vol te gaan voor het ontwikkelen van hun talent! Het najagen van een persoonlijke droom voor de toekomst. Binnen Zicht op Talent helpen we jonge talentvolle mensen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen in hun leven. En dit alles in samenwerking met een groot aantal professionals uit de regio. Een prachtig regionaal samenwerkingsverband waarin professionals elkaar ontmoeten en inspireren! Ik ben dan ook trots onderdeel uit te maken van dit unieke talentontwikkelingsprogramma! ” 


Cees Dito
Als docent muziek verbonden aan Triade, de instelling in Den Helder voor kunst, cultuur en educatie. Daar is Cees als coördinator tevens verantwoordelijk voor de muziekafdeling.

Sinds 2020 is Cees lid van de stuurgroep. Hij vindt het fantastisch dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun talent verder te ontplooien en te verdiepen en draagt graag zijn steentje daaraan bij.


Helen Groves
Cultuurondernemer Artiance Centrum voor de Kunsten. Binnen deze functie stimuleert zij zowel intern als extern vernieuwende kunst- en cultuurprojecten. Daarnaast zet zij zich in om het netwerk van Artiance verder te verstevigen en te verbreden. Naast haar werkzaamheden bij Artiance werkt zij freelancer bij Culturista. Hierin richt zich op conceptontwikkeling, business development, capacity building en financieringsstrategieën (eigen inkomsten, fondsenwerving en sponsoring) van kunst en cultuurprojecten in Nederland.


Amanda Muller
Amanda Muller werkt als programmacoördinator voor Bureau Cultuur Primair en geeft zangles bij Artiance Centrum voor de Kunsten in Alkmaar. Daarnaast werkt zij als vakdocent muziek aan de Bosschool Bergen. Ook kan zij het natuurlijk niet laten om zelf muziek te maken en is zij in diverse samenstellingen regelmatig op het podium te vinden. Voor meer informatie zie: www.amandamuller.nl.


Mirjam De Zeeuw
Mirjam is eigenaar van Balletschool Attitude in Alkmaar en Bergen. Daarnaast is Mirjam actief als bestuurslid van het Jeugdfonds Cultuur en zit zij in het bestuur van de talentenjacht Alkmaars Talent. Mirjam heeft een enorme passie voor cultuur en vindt het geweldig dat jeugd de mogelijkheid krijgt om hun talent verder te ontwikkelen en dat zij hier aan kan bijdragen.