Communicatievoorwaarden

Uw organisatie wordt in de eerste instantie getoetst op professionaliteit binnen uw vakgebied. Wanneer u aantoonbare ervaring heeft op het gebeid van talentontwikkeling in de regio Noord-Holland Noord wordt u lid van Zicht op Talent.

Wanneer een instelling of culturele organisatie is aangesloten bij Zicht op Talent of wanneer je van ons een ontwikkelingsbudget ontvangt, dan gelden de onderstaande communicatievoorwaarden.

U ontvangt van ons, na toetreding, een communicatie toolkit. Deze krijgt u digitaal toegestuurd. Daarnaast ontvangt u per post een dubbelzijdige raamsticker met het Zicht op Talent Beeldmerk.

Aan het gebruik van de Toolkit en het beeldmerk zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  • de deelnemende instelling of culturele organisatie zet zich actief in om de naamsbekendheid van Zicht op Talent in de regio te vergroten en besteed aandacht aan het project via haar website en sociale mediakanalen.
  • de deelnemende instelling of culturele organisatie plaatst het Zicht op Talent logo op hun eigen website;
  • het toegestuurde beeldmerk wordt op een zichtbare plek geplakt (het liefst een raam bij de ingang van de instelling of culturele organisatie);

Daarnaast plaatsen wij graag een nieuwsbericht over uw deelname aan Zicht op Talent. Dit bericht komt op onze website en sociale mediakanalen. Wij vragen u na toelating om een stukje tekst (een halve A4) in te sturen alsmede uw logo (vector) en een rechtenvrije afbeelding van goede kwaliteit. Hierin vertelt u ons meer over uw organisatie, over het belang van talentontwikkeling in de regio en over uw rol hierin. Deze tekst kunt u sturen na communicatie@zichtoptalent.nl.