14 maart Presentatie talenten bij podium victorie

Maandag 14 maart betreden jongeren het podium van Podium Victorie tijdens de presentatie van Zicht op Talent.
Zicht op Talent is een initiatief van Triade Huis van de Kunsten, Artex Kunstenchool, Cool kunst en cultuur en Artiance Centrum voor de Kunsten. Via Zicht op Talent kunnen getalenteerde jongeren in de leeftijd 12-24 jaar een maatgericht talentontwikkelingstraject volgen. Voor dit traject is een persoonlijk budget beschikbaar waarmee de talenten bijvoorbeeld extra lessen en workshops kunnen volgen. In de periode 2021/2022 volgen vijftien jongeren het Zicht op Talent talentontwikkelingsprogramma. Zij krijgen een jaar lang extra lessen, workshops en masterclasses om hun talent verder te ontwikkelen.

Maandag 14 maart laten zij zien wat ze tot nu toe geleerd hebben in Podium Victorie! Het wordt een afwisselende avond met acteren, piano, dans, zang en drums. De presentatie ligt in handen van Dorien Haan. 

De deelnemende talenten: Maartje Kezijer, Ilyas van Paassen, Felien de Zinger, Twan van Zijl, Noor van Esveld, Railey Khan, Jo An Smit, Mika Milhous, Sofie Meijer, Sophie Hillier, Nikkie Witsiers, Nica Oelen, Lisa Colle, Ella Hermanus en Ruben Bijman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *